Om meg


Å si at man ikke liker trening blir nesten det samme som å si at man ikke liker mat. Det finnes alltid noe for enhver smak! Det handler bare om å finne ut av hva man liker. Dette synes jeg er spennende og interessant å få være med på å finne ut av. Finne ut hva du liker å trene, hva som motiverer og hva som driver deg.

Det å ha muligheten til å jobbe med trening og livsstilsendring er utrolig spennende, og ikke minst givende.

Jeg ser på det som et stort ansvar når du kommer til meg for råd. Det er en stor tillitserklæring jeg aldri skal ta forgitt. Det å få være den som kan hjelpe deg til å nå dine mål er et ærefullt oppdrag, og noe jeg virkelig brenner for.

Mitt mål er at du skal nå ditt mål!

Kort om meg:
Utdannet personlig trener og kostholdsveileder hos Akademiet for personlig trening. Har ekstra kurs i trening for muskelvekst (hypertrofi), samt maksimal fettforbrenning og vektreduksjon. Jobber som personlig trener hos Fokus Trening i Rygge og selvstendig næringsdrivende (#ptmariushaugen)

Mine fremste verdier ligger i trening og kosthold for god helse og funksjonalitet. Personlig har jeg en forkjærlighet for egenvektstrening som treningsmetode.


Kontakt